Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2006

ANAKOINΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ GOO GOO MUCKS

Ομόφωνα, το συντονιστικό Κατάληψης της σελίδας των Goo Goo Mucks, δηλώνει:
1) Καταδικάζουμε την επίθεση στο ποστ της φασίστριας, της άθλιας, της πριγκίπισσας 3d. Η επίθεση δεν αποφασίστηκε από το σύνολο του Εσώτερου Κύκλου και δεν βρίσκει σύμφωνο το σύνολό του (σαφώς δεν ερωτήθηκε δηλαδή η 3d).
2) Θέλουμε να θυμίσουμε ότι η 3d είναι φασίστρια, μαστιγώνει το λαό, έχει πάρε δώσε με βρώμικα υποκείμενα και φτιάχνει και καφέ.
3) Αναρωτιόμαστε ποιος έδωσε την άδεια στην 3d να φτιάχνει καφέ. Στο φραπόγαλα, το τάβλι και το τσαμπουκάλεμα έχει μονοπώλιο το συντονιστικό. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
4) Ζητάμε την αποπομπή της 3d από τον Εσώτερο Κύκλο για το θράσος της. Καλούμε τα αρμόδια, εκτελεστικά όργανα να αναλάβουν τις ευθύνες τους (ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!).
5) Ζητάμε επίσης την αποπομπή του Ερεβοδιφώντα και του goo goo ogg ogg από την παράταξη, γιατί είχαν το θράσος να γράψουν αντίστοιχες ανακοινώσεις πριν από εμάς, χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση από το Κόμμα.

GOO GOO FUHRER - ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΥΓ: Να διευκρινίσουμε ότι το Συντονιστικό Καταλήψεων δεν είναι ο tec-goblin και ότι ο tec-goblin δεν ευθύνεται με κανένα τρόπο για αυτή την ανακοίνωση.

3 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Τι αποπομπή και μαλακίες... Ο λαός απαιτεί παραδειγματική τιμωρία της 3d ΤΩΡΑ!

12:45 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Θα κάνω το καλαμάκι βίτσα!!!
τσιβ τσιβ!!!

1:17 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ. Δεν μπορώ να τους συγκρατήσω πια. Θα χυμήξουν αγανακτισμένοι, κραδαίνοντας καλαμάκια και τάβλια...

4:36 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home