Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

Σχετικά με την κατάληψη στο πλοίο ΤΙΤΑΝ...

Μάθατε ή θα μάθετε για την κατάληψη που αρχίσαμε στο πλοίο ΤΙΤΑΝ. Με το βήμα που μας προσφέρεται θα εξηγήσουμε τα αιτήματά μας και θα εξαπλώσουμε τον αγώνα μας στη μπλογκόσφαιρα.

Το κολωνάκι γέμισε μπάτσους και ο Μαρκογιαννάκης νόμιζε ότι θα πάρουμε τα βουνά. Εμείς πήραμε τα φουσκωτά και τα κότερα. Who's laughing now bitch ? Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ είναι παγκόσμιος, η βλακεία σας είναι διαγαλαξιακή. Είμαστε στη θάλασσα που δεν πιάνουν τα παραπλανητικά ΜΜΕ σας (εκτός από την ΕΡΤ SAT που όμως δεν τη βλέπει κανένας, οπότε δεν πιάνεται για μέσο μαζικού οτιδήποτε).

Ζητάμε την παραίτηση του Προκόπη "Πάκη" Παυλόπουλου για το ρόλο του ως ηθικού αυτουργού στην Δολοφονία του Αλέξη από το εκτελεστή Κορκονέα. Ζητάμε την παραίτηση του Μαρκογιαννάκη γιατί είναι χουντικός.

Ζητάμε την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών γιατί δεν γίνεται να ζούμε στην παρανομία και να μας κυνηγάει η μάνα μας όποτε θέλουμε να πιούμε μπάφους και να παίξουμε pro. Το έγραψε και ο economist. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια στο Αμστερνταμ, μας έχει φάει το τζετ λαγκ.

Τώρα που είμαστε και σε διεθνή ύδατα το (παρα)κράτος σας δεν μας αγγίζει. Τα βρωμερά πλοκάμια σας δεν μας φτάνουνε και δεν μπαίνουνε μέσα μας. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ. Ελευθερία στους συναγωνιστές μας, σκατά στους συμβιβασμένους. Εμπρός στον αγώνα που μας έλαχε!


--Σύλλογική-Ριζοσπαστική Σέχτα Βορείων Προαστείων.

ΥΓ: Μπαμπά, θα σου φέρω το σκάφος πίσω πριν το ταξίδι που έλεγες.

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2009

Ποιος θα μείνει στο σπίτι του Big Führer?

Τι θα υπερισχύσει μέσα μου τελικά;
Δεν μπορώ να ζήσω με μηδενικό σκοπό,
αλλά δεν αποκλείεται να σκοπεύσω κάποτε στο μηδέν.
Οι βαθιά ριζωμένες απόψεις μου για "μεγιστοποίηση της παγκόσμιας ευτυχίας", (ορισμένης συχνά υπό τα δικά μου κριτήρια) κλονίζονται εδώ και χρόνια, και μόνο η (ελαφρώς wishful thinking) Επικοινωνιακή Λογική του Χάμπερμας θα μπορούσε να καλύψει το κενό.

ΥΓ: Συγγνώμη Νίτσε, αλλά μου φαίνεται ότι η θυσία της ανθρωπότητας για την πιθανή δημιουργία "υπερ-ανθρώπων" που δεν υπήρξαν ποτέ και δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν, ήταν απλά η Θρησκεία σου. Θυσιάστηκες όπως αυτοί που καταδίκαζες, για να σώσεις την ανθρωπότητα, αλτρουϊστικά (τι ειρωνία!).

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Μαύρη Μέρα :p

Ξέρετε τι είναι να μαθαίνεις ότι ένας εφηβικός σου έρωτας
1) Δεν έφτιαξε ποτέ μουσική
2) Ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ
3) Συμμετέχει σε ριάλιτι;
και 4) Δεν λεγόταν ποτέ Αλίκη

Το μόνο που το σώζει είναι ότι λέγεται Judith, το οποίο είναι το μόνο όνομα που συγκρίνεται με το Μήδεια ;).