Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

Σχετικά με την κατάληψη στο πλοίο ΤΙΤΑΝ...

Μάθατε ή θα μάθετε για την κατάληψη που αρχίσαμε στο πλοίο ΤΙΤΑΝ. Με το βήμα που μας προσφέρεται θα εξηγήσουμε τα αιτήματά μας και θα εξαπλώσουμε τον αγώνα μας στη μπλογκόσφαιρα.

Το κολωνάκι γέμισε μπάτσους και ο Μαρκογιαννάκης νόμιζε ότι θα πάρουμε τα βουνά. Εμείς πήραμε τα φουσκωτά και τα κότερα. Who's laughing now bitch ? Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ είναι παγκόσμιος, η βλακεία σας είναι διαγαλαξιακή. Είμαστε στη θάλασσα που δεν πιάνουν τα παραπλανητικά ΜΜΕ σας (εκτός από την ΕΡΤ SAT που όμως δεν τη βλέπει κανένας, οπότε δεν πιάνεται για μέσο μαζικού οτιδήποτε).

Ζητάμε την παραίτηση του Προκόπη "Πάκη" Παυλόπουλου για το ρόλο του ως ηθικού αυτουργού στην Δολοφονία του Αλέξη από το εκτελεστή Κορκονέα. Ζητάμε την παραίτηση του Μαρκογιαννάκη γιατί είναι χουντικός.

Ζητάμε την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών γιατί δεν γίνεται να ζούμε στην παρανομία και να μας κυνηγάει η μάνα μας όποτε θέλουμε να πιούμε μπάφους και να παίξουμε pro. Το έγραψε και ο economist. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια στο Αμστερνταμ, μας έχει φάει το τζετ λαγκ.

Τώρα που είμαστε και σε διεθνή ύδατα το (παρα)κράτος σας δεν μας αγγίζει. Τα βρωμερά πλοκάμια σας δεν μας φτάνουνε και δεν μπαίνουνε μέσα μας. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ. Ελευθερία στους συναγωνιστές μας, σκατά στους συμβιβασμένους. Εμπρός στον αγώνα που μας έλαχε!


--Σύλλογική-Ριζοσπαστική Σέχτα Βορείων Προαστείων.

ΥΓ: Μπαμπά, θα σου φέρω το σκάφος πίσω πριν το ταξίδι που έλεγες.

8 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΥΤΑ είναι τα αίσχη των ελευθεριάζοντων!
Φοράει ο κάθε χασισομανής γόνος πλουσίων οικογενειών την κουκούλα της ανωνυμίας και βγαίνει να προσβάλει τα ιερά του έθνους.
Δεν ντρέπεσαι σκασμένο να αποκαλείς τον ήρωα εκτελεστή;
Αλλά τι να πεις, όταν το κράτος είναι ανύπαρκτο... Αντί να δώσει στο MEGA SAT μια κεραία να έχετε σήμα και αντικειμενική ενημέρωση από το σύντροφο φίλαθλο Πρετεντέρη...
ΠΟΥ είναι η αστυνομία να σε πιάσει ρε κωλόπαιδο; Θα έπρεπε με το που σε έβλεπε ο ISP να πας να γράψεις με ψευδώνυμο, να σε έπαιρνε από το αυτί και να σε πήγαινε στον εισαγγελέα!
Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε τι αστυνομία θέλουμε!

ΥΓ: Τα 6 ναυτικά μίλια θα τα κάνουμε όχι 12, αλλά 1012, να σε πιάσουμε, γνωστέ άγνωστε! Και θα βάζουμε τους Τούρκους να πληρώνουν διόδια για να πάει το νερό στον καμπινέ τους!

12:49 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες του Σύριζα...

12:51 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Πρόσεχε τα καλτσόν ρε. Δεν το θέλουμε ούτε το κράτος σας ούτε τη σημαία σας. Για γαλάζιο έχουμε τη θάλασσα και για λευκό τον καπνό από το μπάφο.

Μπακοχέρη, η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει ο μπάτσος στο internet είναι να παίζει counter με φάτσες 15χρονων για αντιπάλους.

12:57 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Επειδή ξέρω λίγα πράγματα παραπάνω λόγω δουλειάς, μην ξαφνιάζεστε που δεν έχει υπάρξει αντιδράση από την φρεγάτα που έχουμε εκεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Αν έπεφτε πάντως η εντολή, σε 5" θα είχε καθαρίσει το πλοίο.

1:02 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Είδα το λινκ από το FB και δεν πιστεύω αυτά που βλέπω. Πέφτω από τα σύννεφα.

1:18 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αμ, αυτά συμβαίνουν όταν αφήνονται οι νέοι χωρίς χαλινάρι στην πειρατεία. Πρώτα κουρσεύουν άλμπουμ, μετά κουρσεύουν πλοία... στο τέλος θα φτάσουν να κουρσεύουν και bluray!

8:42 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

7:29 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

just dropping by to say hi

9:02 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home