Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2006

Conquering Barcelona...


Γράμματα από το μέτωπο...


Φτάσαμε στην Βαρκα-χελώνη με μεγάλα όνειρα. Ήταν ένα μικρό βήμα για το Γκόμπλιν, αλλά ένα μεγάλο για την Γκουγκουμακότητα...

Μετά από ένα πρώτο απόγευμα στις Ράμπλας, το δρόμο με τα μαγαζιά (βλ. τουρίστες, κορέσαμε τη δίψα μας με το αίμα τους, είναι συνηθισμένοι αυτοί), τη δεύτερη μέρα ερευνήσαμε το πάρκο/λόφο του Μοντγκάτι (απαξιούμε να θυμόμαστε τα ονόματα των κατακτημένων ιθαγενών).

Εκεί ανακαλύψαμε ένα ελληνικό θέατρο, σημάδι προφανώς κάποιων προηγούμενων αποτυχημένων κατακτητών. Είπαμε να δέσουμε το σύνολο με το να γυρίσουμε μερικές σκηνές Αλίκης. Και αφού την Αλίκη στη Χώρα των Θυμάτων την έχουμε κουράσει, είπαμε να ασχοληθούμε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχουμε και φώτο με τη Μπαμ Μπαμ, αλλά πρέπει να συμπληρώσετε διπλή αίτηση για να σας στη στείλουμε.

Όσο προχωρούσαμε στην αξιολόγηση του στόχου μας, τόσο συνειδητοποιούσαμε ότι πηγαίναμε για γερή μπάζα. Γαμάτες συγκοινωνίες (οι Άγγλοι και ο "ανταγωνισμός" τους δεν πιάνουν μία μπροστά στα 66.5 λεπτά ενιαίου εισιτηρίου + πυκνό εισιτήριο). Υπέροχα κτήρια (Πώς είναι η Αθήνα; Ε καμία σχέση, ειδικά στο κέντρο), ψιλοάδειοι δρόμοι, φως, ζωή μέχρι αργά τη νύχτα, ωραίες κοπέλες και συμπαθητικά αγοράκια (δεν έχει φώτο για αυτούς, δυστυχώς).

Η κατάκτηση ξεκίνησε από τα νότια και σιγά σιγά επεκτεινόμασταν προς το Βορρά. Στο σταθμό της Γαλλίας κάναμε μια κυκλωτική κίνηση για να περάσουμε από τη μισο-κιτς εκκλησία/γεφύρι της Άρτας που φτιάχνουν τόσα χρόνια (ίσως το μοναδικό δημιούργημα του Γκοουντί που το μέρος που έφτιαξε αυτός είναι χάλια).


Για να τα πετύχουμε όλ'αυτά, έπρεπε να υπερνικήσουμε τις δυνάμεις που ζούσαν στην πόλη πολύ πριν την πατήσει ο Άνθρωπος... Τους Old Ones:


Τελικά υπερνικήσαμε όλα τα εμπόδια (και το κρύωμα που μας είχε αφήσει το Νιόκαστρο-πάν'στουν-Τάνη), και οι ιθαγενείς υποκλίθηκαν μπροστά μας, υψώνοντάς μας ένα μικρό αναμνηστικό μνημείο:


Φυσικά, τίποτα απ'όλ'αυτά δεν θα ήταν δυνατό αν δεν ήμασταν συγκεντρωμένα τα 2/3 του Εσώτερου(tm). Αριστερά βρίσκεται η φωτογράφος, υπεύθυνη τεχνικού εξοπλισμού και Αρχόντισσα της Αιμοβόρας Χαζοχαράς, frau pzychokiller!

Ετικέτες

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2006

little SHOTS of happiness

Δηλώνω περήφανη για την 1η μου ιντερνετική αγορά. Ευχαριστώ το άγιο χώμα που πατώ, τον ΈΣWΤΕΡΟ και τους sex pistols, γιατί σε τούτο τον κόσμο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Υπόσχομαι να μουντζουρώσω όμορφα τις γυαλιστερές του σελίδες.
Την ίδια στιγμή η 'bold & the beautiful'κατευθύνεται στη μεγάλη πόλη. Ξαφνικά, το μέλλον διαγράφεται λαμπερό κ περτικαλί... Σε λίγους μήνες θα κατακτηθεί ακόμα κ το βερολίνο :) Oh la la!