Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2006

Με αφορμή...

..τη διαδικτυακή διαμάχη (λίγο googling) για το ποιοι είναι πραγματικά οι "Αντίδραση" και το ποιος έκανε τι και γι αυτό το συγκρότημα, το μόνο που έχω να δηλώσω ως Goo (και νομίζω ότι εκφράζω το σύνολο του Εσώτερου και τουλάχιστον μέρος του Εξώτερου) είναι ότι Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!!!!!Τι σημασία έχει ποιος έφυγε πρώτος, ποιος έκανε τι, ποιος έγραψε τι κτλ???Η μουσική είναι απλά για να εφράσει αυτά που νιώθουμε..Τι νόημα έχουν όλα τα υπόλοιπα??Ένα googoo κοινωνικό μήνυμα: "Έξω η μιζέρια από την έκφραση και σ' όποιον δεν αρέσει, δεν αγοράζει/δεν ακούει."

Αυτά.3δ

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Εγω εντελως αμεροληπτα θελω να πω οτι οι αντιδραση ηταν μεσαιου βεληνηκους μπαντα χωρις τον γιωργο "ironbeast" μπαλιο. και κατι αλλο αντι ν'αναλωνομαστε στο αν οι αντιδραση μαμανε ή οχι ας σκεφτουμε ολοι μαζι. για το καλο όλωνε. Τελικα ρε ειναι αλητες τα ματ και οι ασφαλίτες?

11:12 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

E, αρκετοί από δαύτους...

Λοιπόν, ναι, έχει πολύ γέλιο να τσακώνονται τα κοκόρια για τους "Αντίδραση". Ο στίχος ήταν αμφιλεγόμενος, η μουσική τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είχαν ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΗ. Αν κάτι που βγαίνει με το όνομά τους κρατάει αυτή τη φάση έχει καλώς. Έφυγε ο Μανολιός και κάτι έγινε. πφφφ

5:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home